Impresszum

Honlapunkat a legnagyobb gondossággal készítettük, ennek ellenére nem tudunk felelősséget vállalni az adatok helyességéért és teljességéért.

Üzemeltető

HUN-ASSIST Kft.
Székhely: 1046 Budapest, Erkel Gyula utca 29. I/5
Cégjegyzékszám: 01-09-296784
Adószám: 25928556-1-41
Bejegyzés: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Személyes adatok

A megadott személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A kért információkra kizárólag a megrendelések feldolgozásának céljából van szükségünk.

Szerzői jog

Amennyiben az alábbiakban másképp nem rendelkezünk, úgy a felkínált tartalmakkal kapcsolatos minden jog fenntartva. Honlapunk használóinak jogában áll a honlapunkon megjelenő információkat tudomásul venni, személyes használatra letölteni és kinyomtatni, használni.

Minden, ezen túlmenő használat, különösen a weboldalakon megjelenő tartalmak megjelenítése, sokszorosítása vagy egyéb felhasználása – függetlenül a felhasznált eljárásmódtól – szerkesztőségünk előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos és törvényellenes.

Hiperhivatkozások

A honlapunkon található hiperhivatkozások nem képezik szerkesztőségünk ajánlását. A hiperhivatkozások alatt található információk pontosságát és helyességét nem ellenőrizzük. Az ezen információk felhasználásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.